Sugeng Sugeng Wuxi Yuda Heat Exchanger Co., Ltd. nalika mengeti 10 taun

31 Desember 2016, ing Hotel Mashan Sunshine sing dianakake ing perayaan ulang taun kesepuluh Wuxi Yuda. 158 Karyawan Yuda lan pimpinan perusahaan padha nglumpukake ucapan selamat kanggo penukar panas Wuxi Yuda 10 taun.

General Manager perusahaan, Pak Guan Chuntao ngeling-eling Wuxi Yu Da wiwit 10 taun kepungkur, luwih saka 20 wong, nilai output taunan pirang-pirang yuta dolar kanggo perusahaan cilik saiki duwe 158 karyawan, nilai output taunan tekan luwih saka 80 yuta yuan pangembangan Yu Sawise 10 taun pembangunan, Wuxi Yu wis dadi produk penukar panas industri tenaga angin domestik, salah sawijining unit terkemuka. Perusahaan kasebut wis ngrancang cithak biru anyar kanggo wong Yuda, nuduhake arah lan tujuan anyar masa depan Yuda 10 taun.

Yu Da, ketua pasangan kanggo ngancani YuDa 10 taun pembangunan 15 karyawan lawas dianugerahi "Penghargaan karyawan sing pantes"

Yu Sheng, manajer umum Pak Yu Chuntao, wakil manajer umum Pak Yin Minwei kanggo 69 karyawan luwih saka limang taun dianugerahi Penghargaan karyawan setya

Departemen lan karyawan Yuda melu aktif ing ulang taun ke-10 pagelaran teater, Menteri ekspor potongan-potongan program kasebut, kanthi keunggulan sing luar biasa, menang hadiah pertama pertunjukan teater.

Hadiah nomer loro ing acara kasebut: Kementerian Tari Kinerja Produksi, uga Menteri Integrasi lan Kementerian Keuangan kerja sama telu setengah


Wektu kiriman: Jan-09-2017