Prayaan mengeti 10

Perusahaan sing dikepengini kabeh staf lan tamu terhormat:
Sugeng siang sedulur!

Sawise sepuluh taun ngasah lan tuwuh, penukar panas Yuda saka kuthane Wuxi menyang jagad iki.
Ngelingi tuwuhing dasawarsa, asil sing angel ditindakake, para kader perusahaan lan staf kerja bareng, kerja keras. Wiwit wiwitan pangembangan luwih saka rolas wong saiki luwih saka 100 wong ing skala perusahaan, sing ngemot kabeh ati lan kringet sampeyan, dadi bangga kabeh kristalisasi. Aku matur nuwun marang kabeh pemegang saham perusahaan! Matur nuwun wis puluhan taun ndhukung lan ngrawat kanca YuDa!
2017 kanggo nggayuh rencana "telulas lima" nasional minangka taun penting, minangka sisi pasokan reformasi struktural ing taun sing jero. Sajrone dasawarsa kepungkur, kita wis ngerti rencana umum negara, kanthi pangembangan sing cukup gedhe. Ing limang taun sabanjure, sepuluh taun, kita bakal tetep maju karo kabijakan nasional lan arah pangembangan ekonomi, kanthi terus maju. Nanging uga reformasi lan pangembangan, manajemen, keamanan lan stabilitas perusahaan, layanan berkualitas maju nyedhiyakake persyaratan anyar lan luwih dhuwur. Kita kudu ngerti kanthi tepat kahanan, ningkatake kesadharan, rasa tanggung jawab lan rasa mendesak sacara umum. Nglajengake nggayuh keunggulan. Kanggo ngrebut awan lan wengi, semangat kerja keras, ngrebut kesempatan kanggo ngrampungake tantangan kanggo nggayuh rencana anyar limang taun, sepuluh taun perusahaan, menyang level sing anyar.
Ngarepake taun anyar, kita bakal terus ngandelake kaluwihan bakat lan teknologi, tundhuk marang target pasar, biaya minangka inti, inovasi minangka kekuwatan, siji ati lan pikiran siji, lan kerja sama kanggo kabeh karyawan supaya bisa luwih gedhe mupangat kanggo perusahaan kanggo nggawe efisiensi lan usaha sing luwih gedhe.
Ing kesempatan taun anyar, aku ngarep-arep kabeh: sehat kesehatan! Kulawarga seneng! Makarya kanthi lancar! Kabeh sing paling apik!


Wektu kiriman: Jan-19-2017