Warta

  • Ringkesake apa kahanan pamasangan alat penukar panas

    Ayo goleki kenapa penukar panas dadi salah? Nalika peralatan kasebut digunakake, lingkungane dununge minangka salah sawijining sebab gawe salah. Dadi, ayo goleki jinis rereget umum? Penukar panas udara umume digunakake ing suhu ...
    Waca liyane
  • Our company took part in 2015 Hannover Mess

    Perusahaan kita melu 2015 ing Hannover Mess

    Perusahaan kita melu 2015 ing Hannover Mess
    Waca liyane
  • 10th anniversary celebration

    Prayaan mengeti 10

    Perusahaan lan staf ingkang kinurmatan lan para tamu ingkang kinurmatan: Sugeng siang kalian sedaya! Sawise sepuluh taun ngasah lan tuwuh, penukar panas Yuda saka kuthane Wuxi menyang jagad iki. Nggambar maneh babagan tuwuhing dasawarsa, asil sing angel ditemokake, para kader perusahaan lan staf makarya ...
    Waca liyane
  • Warmly congratulate Wuxi Yuda Heat Exchanger Co., Ltd. on its 10th anniversary

    Sugeng Sugeng Wuxi Yuda Heat Exchanger Co., Ltd. nalika mengeti 10 taun

    31 Desember 2016, ing Hotel Mashan Sunshine sing dianakake ing perayaan ulang taun kesepuluh Wuxi Yuda. 158 Karyawan Yuda lan pimpinan perusahaan padha nglumpukake ucapan selamat kanggo penukar panas Wuxi Yuda 10 taun. General Manager perusahaan, Pak Guan Chuntao ngelingake Wuxi Yu Da f ...
    Waca liyane