Babagan Kita

Wuxi Yuda heat-exchanger Co., Ltd.

Babagan Kita

Wuxi Yuda-exchanger heat co., Ltd didegaké ing taun 2005, dununge ing Mashan minangka area pusat delta Yangtze sing apik lan subur kanthi transportasi sing trep.

Produk utama kami ngemot penukar panas plat-bar aluminium, adhem minyak kanggo kompresor udara, adhem minyak hidrolik, radiator hidrolik, adhem minyak kanggo mesin campuran beton lan mesin konstruksi, penguap 3 ing 1, adhem pengering udara, intercooler otomatis lan sapanunggalane. Sedheng saka lenga, banyu menyang udhara. Sing bisa ditemokake ing macem-macem aplikasi kayata turbin angin, kompresor udara, eksplorasi minyak & gas, mesin konstruksi, pertanian, kehutanan, pamindhahan bumi, hidrolik, atuomobile lan mesin diesel. Nganti 2016, produk kami duwe pangsa pasar 60% ing bidang tenaga angin domestik lan entuk pujian sing tetep saka para pelanggan. Produk Yuda wis diekspor menyang pirang-pirang negara, jumlah ekspor mundhak 15% kanggo taun.

Penghormatan Perusahaan

Kita Nduwe tungku Vacuum Brazing paling canggih, mesin las busur argon, tukang las otomatis lan macem-macem jinis mesin Fin Punching. Kita uga duwe peralatan pengujian Profesional kayata keseimbangan panas, tekanan pulsa, Korosi Semprot Garam, tes geter lan sapanunggalane. Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001, CE / PED, TS16949, ISO14001, OHSAS18001, EN15085. Nilai output tahunan wis tekan rong ewu ton utawa satus ewu set.
Kita setya riset teknologi lan pangembangan produk. Saiki, kita nggawe produk lan teknologi anyar karo sawetara institusi riset lan universitas.

Ing mbesuk, kita bakal ningkatake kompetitif inti kanthi tuku materi, ngoptimalake proses produksi, nambah peralatan sing luwih maju kanggo njamin kualitas produk, ngoptimalake desain teknologi kanggo ningkatake konten teknis produk lan ningkatake layanan sawise didol kanggo memenuhi syarat pelanggan kaya uga

Kegiatan Perusahaan

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap